2020-02-14 09:35:28

LiDraNo 2020.

 U našem školskom restoranu, 12. veljače 2020., održana je školska smotra  LiDraNo. U zanimljivoj i izričajima bogatoj priredbi sudjelovali su učenici razredne nastave iz područnih i matične škole i neki učenici predmetne nastave. Pod vodstvom svojih mentora nastupili su u četiri različite kategorije. Njihove nastupe pozorno je pratilo školsko prosudbeno povjerenstvo u sastavu: učiteljice Petra Brođanac i Marija Juren, knjižničar Luka Čiča, pedagog škole Ivica Čuljak i predsjednica školskog prosudbenog povjerenstva, učiteljica hrvatskoga jezika, Ljiljana Bakić. Više o svemu pročitajte klikom na poveznicu "opširnije".

 fotogalerija

 Povjerenstvo je na kraju odabralo najuspjelije izvedbe za županijsku smotru Lidrana iz sljedeće tri kategorije:

Literarni rad:

Mjesec – samo običan satelit – uradak Katarine Vadoc, 8.a razred.

Pojedinačni scenski nastup:

Djevojka s Marsa – u izvedbi Marije Rajković, 8.b razred, te

Skupni scenski nastup:

 Pomiješane bajke – kojeg su izveli učenici PŠ Tomislava Lukačevića iz Brezovice. Njihove mentorice su učiteljice Maja Mandić Obrovac i Dijana Ivoš.

 Njima su uručena priznanja za postignuti uspjeh na ovoj smotri.

 Još je četvero učenika dobilo interne pohvalnice za svoje izuzetno dojmljive nastupe. To su učenice prvog razreda iz Gradine Hana Vidalina i Lucija Kovačević, te učenica 1.r. Lorena Radinčić iz PŠ Detkovac, kao i učenica 3. razreda Tena Moslavac iz PŠ Rušana. Čestitamo najboljima !

 


Osnovna škola Gradina