2020-06-18 19:47:57

Turneja radosti 2020.

Veliko sportsko-edukativno događanje pod nazivom “Turneja radosti” održano je u utorak, 16. lipnja  u Virovitici na gradskoj šetnici ispred Gimnazije Petra  Preradovića.

Događanje je organizirano u sklopu Plazma Sportskih igara mladih, čija je tradicija duga već 24 godine i omogućuje djeci da se u potpunosti besplatno natječu u deset sportskih disciplina. Program je započeo zajedničkim paljenjem plamena “Turneje radosti” koju su zapalili gradonačelnik Ivica Kirin, župan Igor Andrović i predstavnici Plazma Sportskih igara mladih.

Učenici od prvog do četvrtog razreda osnovnih škola natjecali su se u trčanju na 60 metara i igranju graničara, a  pojedini učenici i u šahu.

Naši učenici sudjelovali su u svim disciplinama, a najuspješniji su osvojili i medalje. Medalje u atletici osvojili su učenici Lana Lukačević (3.a), Tea Đakić (4.b) i Milenko Marčetić (2.r.).

Imamo i svoje predstavnike u graničaru  za državnu razinu, a to su ekipa „Lelići“ (učenici 2.r. matične škole) i učenik 4. a razreda, Ivano Šimić koji je pobjednik u šahu.

Svi pobjednici plasirali su se na državne završnice u Savudriji i Splitu.

                                                                                         fotogalerija

 


Osnovna škola Gradina